Available Filters

За сите нарачки над 2000 денари имате бесплатна достава.

НАШИТЕ ВИНА

Продавница на вино

Премиум Вина

 • Резерва 56

  1310 ден
 • Вранец Орле

  780 ден
 • Темјаника Кориа

  570 ден
 • Chardonnay OAK Plus

  525 ден
 • Розе Премиум Серија

  572 ден

Single Block Series

 • Каберне Совињон Single Block

  495 ден
 • Шираз Single Block

  495 ден
 • Мерлот Single Block

  495 ден
 • Прокупец Single Block

  495 ден
 • Траминец Single Block

  440 ден
 • Шардоне Single Block

  440 ден
 • Жилавка Single Block

  440 ден

Disan Valley Series

 • Ризлинг

  460 ден
 • Ризлинг

  460 ден
 • Пино Григио

  460 ден

Classic Series

 • Темјаника Класик

  286 ден
 • Траминец

  286 ден
 • Мерлот Класик

  286 ден
 • Розе Класик

  286 ден
 • Каберне Совињон

  286 ден
 • Шираз

  286 ден

1L Wine Series

 • Вранец 1Л

  137 ден
 • Розе 1Л

  137 ден
 • Смедеревка 1Л

  137 ден

Bag In Box Series

 • Disansko White Bag In Box 3L

  357 ден
 • Disansko Rose Bag In Box 3L

  357 ден
 • Disansko Red Bag In Box 3L

  357 ден
mk_MKMacedonian